torsdag 15 mars 2012

Dagen slitsamma " att göra"...

Det kan faktiskt vara slitsamt att göra ingenting, har ni tänkt på det? De flesta (som arbetar) tror att det är så bra att vara "ledig" för jämnan. Faktum är att för mig tar det sådan tid att leva så dagarna går i 110 km/h! Det känns så iallafall... Det är lite märkligt faktiskt tycker jag. Det känns som om jag är bestulen på flera timmar av min dag, vart tar timmarna vägen?

Jag tycker att jag precis gick upp och nu kanske man egentligen ska äta middag? Vad har jag gjort sedan jag gick upp? Jag har suttut lite vid datorn, hemtjänsten har varit här, jag har kammat katterna och jag har suttit på toa... Har detta tagit så himla lång tid? Kanske hamnar jag i koma utan att veta om det? Jag fattar ingenting, finns det någon där ute med svaret på tidsfrågan så hör av dig genast!

Nu ska jag försöka hitta på något att äta... Det tråkigaste på hela dagen... Jag har ätit havregrynsgröt i 3 dagar så idag tänkte jag variera mig. Om jag orkar... Emmy är inte hemma och då kan man äta som man vill. Kanske lite äggröra? Måste vara något smidigt! Synd att man inte har en man som älskar att laga mat... Jag får nog leta rätt på en sådan :-))