onsdag 25 april 2012

Vill du ha rabatt???

Klart man vill ha rabatt, det vill väl ALLA! Nu är det många som har katt som läser denna blogg, därför har jag fått möjligheten att bjuda alla er på rabatt hos Nordens djurshop. De har riktigt bra priser (innan rabatten) och jättefina klätterträd till era busiga katter! Om ni beställer något, skriv in rabattkod "vimsig" så får du 5 % på hela ditt köp!

Klicka HÄR för att komma till Nordens djurshop och börja shoppa!!!

Rugguggla...

Ja, skulle jag förklara vädret med ett djur så får det bli just rugguggla... En utmärkt dag till att sitta inne och sticka. Det ska vi göra i eftermiddag, då blir det sticketräff hos Anette. Lite kaffe och en stor dos med prat kan få denna dagen att trots sin ruggighet bli solig!

Vi brukar träffas en gång i veckan för att sticka eller bara prata (för jag kan inte alltid sticka och de andra har även de ont i händerna). Det är så himla kul att man gör något! Då har man något att se fram emot, speciellt då vi alla tre inte arbetar. Veckorna kan bli lite trista om dagarna bara rullar på, man behöver något kul oxå.

Ni som läser, har ni något roligt som ni ser fram emot? Typ kurs eller promenad eller liknande? Har ni tips till den som tycker att den ene dagen är den andre lik, skriv i kommentarerna. Vore roligt att se vad alla andra gör!