tisdag 12 oktober 2010

Ni är ju för sköna!

Förra inlägget gjorde så ni skrev en massa roliga och intressanta kommentarer. Tack för att ni delade med er av erat liv! En STOR kram till er alla!

Kramp! (Och lite snack om dejting)

Visst är det hemskt att ha kramp! Jag har haft kramp i min högra vad nu i två dagar (detta är tredje...) och jag blir en aning galen snart! Det är i det benet som jag redan har pajjat hälsenan på så detta med streching är ju kört... Har försökt med massage och spikmatta men ack, ack... Kanske går det över när jag gifter mig? Då hoppas jag att jag hittar en man relativt snart!

På tal om att hitta en karl så vill mitt barn att jag ska gå in på en sådan där dejting-sida och hitta en sådan... Jaha, och vad skriver jag i en sådan då?

"Rätt så defekt kvinna som förmodligen inte orkar med något kärleksliv men i värsta fall så finns det uppblåsbara!"

Jag är allt lite tveksam plus att det stämmer, jag orkar kanske inte med en man... Möjligtvis en man som är extremt upptagen med arbete och att tvätta bilen och tväna sin atletiska kropp...

Sen ska man hitta en dejtingsajt som är bra och framförallt billig.... Ni som läser, vad anser ni om dejting och sajter? Hur hittade ni era män?

Jag har dejtat via en sådan sajt en gång... Hittade min dröm-man men det hände en sak som gjorde att det inte blev något mer... Bränd ända in i själen blev jag... Vill jkag hitta någon ny? Jag vet faktiskt inte...