fredag 19 mars 2010

Stor och liten

Trots att musklerna på min vänstra sida känns som om hela sveriges scouter gjort knopar av mina muskelfibrer så kan man ju inte låta bli att sticka, naturligtvis! Kanske skule må lite bättre om jag inte stickade men att sticka är som balsam för själen... Alltså fortsätter jag!

Jag har två sticken på gång, ett i vardagsrummet och ett i sovrummet. Igår blev jag färdig med sovrums-sockan och idag med vardagsrums-sockan. Så här blev de:

En tubsock i storlek 32-36 och sedan en liten sock storlek 20-24 eller nåt. Den lilla sockan fick jag räkna om beskrivningen eftersom det inte fanns till så små. har tänkt göra ännu mindre så småningom men just nu ska jag ju göra en till av varje av dessa först!

Nu ska jag försöka få loss dessa knopar jag har i min vänster sida med spikmattan. Att få lite blodgenomströmning kan göra underverk! Ha nu en trevlig helg på er alla läsare där ute!

Nackspärr och skalle-bank...


Som ni ser på denna "bild" så mår jag inget vidare idag... Vaknade av att hela vänster sida, från midjan och upp till toppen av huvudet, var som en enda stor värkande "nackspärr". Hela sidan är helt stel och konstig. Eftersom mina extra tabletter inte hjälper så har jag nu kletat in hela nacken och vänster axel med tigerbalsam. Kan säga att det fullkomligt stinker "tiger" om mig!

Jag kan säga att sådana här dagar gör att jag är ännu mer glad över att jag tog beslutet om mer hjälp från hemtjänsten. En dag som denna blir det ju inte så himla mycket gjort annars. Hade inte Emmy varit här så hade jag struntat i att laga mat men när hon är här måste man ju laga lite åt detta hungriga barn. Nu kommer hemtjänsten typ kvart över tio och diskar och kollar så mitt hem ser ut som det ska. Idag kommer dom att få rensa bordet i tv:rummet åt mig. Emmy har suttit där och ritat och det är "sudd-smulor" över hela duken. Själv har jag bäddat idag och det räcker som arbete för mig!