torsdag 8 november 2012

Jag ska vakta barn!

Ja, imorgon ska jag göra något som jag faktiskt inte har gjort innan; jag ska vara vakt när ungarna har disco! Som tur e är det inte bara jag, tror det var tre andra föräldrar oxå som skulle hjälpa till. Detta ska bli en upplevelse! Att se dessa små (det är det lilla discot, på det stora discot fick jag inte vakta helst för dit ska ju Emmy!!!) ungar så finklädda och fina i håret ska bli kul.

Jag har hunnit med en sväng till Dollar Store i Eksjö idag. Att köpa julpapper, stjärna till fönstret och julgardin för en billig peng känns bra. När man ser alla dessa julgrejer får jag lite panik. Tiden går så jäkla snabbt, snart är det första advent ju! jag är dock ingen person som pyntar hela lägenheten med julsaker, det räcker med stjärnor eller stakar i fönsterna och kanske en tomte på bordet. Röda gardiner har jag oxå  men jag gillar inte gardiner med tomtar på, där går gränsen!

Det är lite småkul att sätta upp allt till jul men jag är ännu mera glad när man ska ta ner allt, då känner jag att det går mot ljusare tider, att våren närmar sig! Jag är allt en vår-människa, då mår jag som bäst tror jag...

Du fina orkideé...

Idag piffar vi upp denna regniga dag med lite blomsterprakt. Dessa blommor blommar just nu hemma hos mig i mitt köksfönster:
Lite kul faktiskt, det är fyra helt olika blommor faktiskt. Visst att de två i mitten liknar varandra men helt lika är dom inte...
Jag älskar mina orkideér och önskar att jag hade plats för fler men tyvärr så finns det inte en centimeter kvar. Faktum är att halva köksfönstret har intagits av katterna, sätter jag blommor där lär de flyga iväg direkt! Bara att gilla läget alltså!!