söndag 6 mars 2011

Faktiskt en lite sorgsen dag...

Faktum är att en gång i tiden hade jag en dröm. Min dröm var att jag en gång i livet skulle åka vasaloppet och få känna den där känslan att komma i mål...

Jag hann aldrig förverkliga min dröm, jag hann bli sjuk innan jag kom så långt...

En sådan här dag gör det faktiskt lite ont i själen. Drömmar som går i kras gör ont... Fast om jag sluter ögonen så kan jag vinna varenda lopp jag är med i. I mina dagdrömmar kan nämligen inte NÅGOT förstöra. Tur man har kvar sin fantasi... Vad skulle man göra utan den?

Lilla julafton!

Dagen som denna tjej väntat länge på är ÄNTLIGEN här. Inte för att det idag är vasaloppet och fem-milen, nä hon har längtat efter paket!
Eftersom alla fyller år så blev det lite som en lilla-jul, riktigt skoj faktiskt.
Här ser ni min broder från Borås som fjäskar för Buddha, eller så är det tvärtom?

Med fem-milen i bakgrunden började vi dela ut paketen. Emmy fick naturligtvis mest men en alla fick en del av kakan. Här ser vi syrran som visar sin glädje över att ha fått HELA serien med "sex and the city", genast började hon tänka att hon ville vara sjuk en hel vecka och bara kolla på tv ;-)

Emmy fick lite kläder, 3 par jeans och två tröjor.
Här är jag till höger:
Sister fick en liten berlock att ha i sitt armband, var visst nåt fint märke, vad har jag glömt...

Före detta kalaset så sa Emmy att hon inte skulle få det hon önskade sig... Faktum är att hon fick nästan BARA sådant som hon önskade sig! Här ett expension till Sims 2.

Låtarna från melodifestivalen låg högt uppe på önskelistan.

Här får broder ett paket med böcker, två hårdrocksböcker, en bok som heter "Hur man botar en baksmälla" plus två böcker om andra världskriget. Han tyckte dock att pappret jag använde var en aningens "flick-aktigt"... Petitesser!

Denna har Emmy oxå velat ha länge; en Winx-älva...

Själv fick jag en orkidé av min broder. Detta var ett otroligt lyckat kalas, hade en svensk vunnit fem-milen så hade lyckan varit fullständig. Man kan ju inte vara nummer ett jämt eller?