onsdag 26 maj 2010

Ord som berör...

Idag var jag som vanligt ute och traskade lite (även om jag sitter i rullstol så traskar jag ändå, jag tänker inte på att jag inte går med mina ben längre!). Jag går förbi en man som börjar prata med mig. Jag pratar nämligen med mycket folk här i samhället. risken finns att mina rundor med hunden blir väldigt långa tidsmässigt på grund av prat.

Iallafall så pratade jag med denna mannen. Han miste sin fru för 6 år sedan och det var detta vi pratade om.

"Ibland när jag vaknar så undrar jag var hon är. Det kan ta ett tag innan jag kommer på att hon inte finns mer..."

"Utan henne känner jag mig halv som människa..."

Detta bland annat var ord som han sa. Man blir ju rörd ända in i märgen av hans ord. Han berättade att hans fru bara hann vara pensionär i 24 dagar innan hon dog. Hon hade cancer i hela kroppen...

Lev nu, lev idag. Imorgon kan det vara för sent...

Med dessa ord menar jag inte att man ska handla upp alla sina pengar NU eller så. Jag menar att man ska ta vara på varenda minut. Att kunna öppna ögonen och verkligen SE! Många stressar runt i livet utan att se att barnen växer upp.

Ställ dig frågan "Vad är viktigt i MITT liv?"...

Tänk på att det mesta GÅR FAKTISKT att ÄNDRA om man vill!

Mormors bod fyller år!!!

Hon är så glad så hon lottar ut fina grejer. Är du nyfiken klickar du HÄR!!!

Hund-rumpa med bekymmer...


Ja, alltid är det nåt eller hur brukar man säga... Hundens rumpa är inte bra, analsäckarna är fulla med en massa var och han blir helt svajjig i bakdelen av detta... Ja, det var bara att sätta sig och ringa till djursjukhuset och få en tid till filialen i Nässjö... Och säger dom att dom vägrar att spola säckarna så blir jag en ILSKBIGGA kan jag säga! Nu har jag hållt på och tömma detta äckliga i flera månader så nu får det vara nog! Sen orkar jag inte mer... Hur lätt är det att sitta och vrida ryggen ur led när man redan har ont?

Det sura jag kände i mitt sinne igår har krypit ner och satt sig i mina ben... Dom är jättesura på mig för att jag var i stan igår kan jag säga! Men vem bryr sig, jag ska ta ett varmt bad och bara njuta om en stund.

Barnet är ledig från skolan idag, det är visst studiedag. Michis är här och dom ska nu gå ut och fotografera lite. Emmy fick en digitalkamera i julklapp men sen har vi inte köpt något minneskort till den. Hon är väldigt duktig på att fotografera min lilla dam! Sen är dom ju för roliga när dom poserar och grejar! Häromdagen så filmade dom med kameran och jag skrattade inom mig så det inte var klokt över hur de höll på!!! Ska se om jag får lov att visa er en av filmerna sen, barnet kanske inte vill och då får det va.

Nä nu blir det ett bad, jag ska skrubba mig för jag tycker hela jag luktar hund-rumpa, BLÄÄÄÄÄ!!!