måndag 11 april 2011

Min arbetsplats!

Jag arbetar ju inte men jag arbetar ändå kan man säga...eller? Jag gör det jag kan när jag orkar, det lät bättre! Jag har dock inte haft någon direkt arbetsplats utan suttit i soffan och spridit ut mig lite här och där. Sedan Emmys rum gjordes om flyttade vi en fotölj till tv-rummet och där stannade den. Faktum är att det var en bra flytt för den har numera blivit min "kontorsstol":

Här sitter jag, tv:n är framför mig, och jag känner att jag får ro på något sätt. Jag har nämligen aldrig gillat att sitta i soffan, varför vet jag inte men detta känns mycket bättre.

Det här är vad jag gör nu, massor av rutor som så småningom ska sättas ihop till en filt med vitt virkat runt om. Tror jag kan virka massor med filtar med tanke på hur mycket garn jag har:

Jag tror jag har arbete tills jag går i "pension"!

Jag tror det luktar hund!

"Du Tufsan, kom å nosa här, det luktar inte riktigt hallon direkt!"

"Du luktar inte så himla gott själv hörru! Har du hört talas om deo möjligtvis? Okej, jag nosar väl då.... Du har rätt, det luktar konstigt på något sätt!""Göta-Petter, det luktar som en sådan där hund tror jag..."

"VA! Bor vi ihop med en hund?" Nu blev jag lite chockad... Kan det vara möjligt, han är ju snäll!"

"Gumman, du behöver inte vara rädd så länge jag finns nära dig, jag är stor och stark!"

"Hörru Buddha, du är ju en klumpeduns som inte ens kan hoppa upp på ett bord utan att mellanlanda på en stol... Jag tar nog hand om mig själv om jag är i fara!"

"Snyft... Lite kan jag väl få rädda dig?"

"Okej då!"