lördag 6 augusti 2011

En så jäkla bra dag!

Idag så har både Anette och jag fyllt våra lungor med skogsluft! Vi tog rullstolarna och åkte nästan samma väg som jag åkte igår, fast lite längre åkte vi idag. I skogen finns det små vägar som jag antar har gjorts för de som har hand om skogen. Lite knöligt är det att åka på dom stundtals men det är smällar man får ta!

Här ser ni våra fötter:


Vi tittade naturligtvis efter svamp men oxå andra vackra saker. Stenar är ju oxå vackra eller hur!


Vi blev lite paffa när vi såg detta kalhygge. Ser ni på toppen av tallen? Där är en sten ditlagd, det låg stenar på varenda liten stubbe, lite märkligt faktiskt... Vi skojade om att det kanske var någon sekt som gjorde så... Vem vet?


Vårat mål med denna utflyckt var kyrkogården. Vi skulle titta på Anettes pappas gravplats i kistlunden. Innan vi gick in på själva kyrkogården så hittade vi detta trädet:


Jag plockade och vi åt som fasen! Vad körsbär är gott...

Väl på kyrkogården så satte vi oss och fikade i minneslunden. Så vackert och fridsamt det kan vara på en kyrkogård... Se vilken utsikt vi hade, så otroligt vackert det är med stenmurar:


Utsikten från minneslunden:

Man ser kyrktornet bakom träden.

På hemvägen åkte vi på "stora" vägen. det gick fortare men samtidigt är utsikten inte lika vacker plus att bilarna susar förbi.
Detta var en alldeles underbar dag, sol, fika,kantareller, körsbär, blåbär, hallon och en himla bra vän, kan det bli bättre?