onsdag 9 maj 2012

Vad händer???

Min kropp har betett sig VÄLDIGT märkligt den senaste tiden... Inte för att den på något sätt gör mig gladare, åh nej, det händer bara saker som gör mig ledsen och fundersam.

I morse var jag redo att lägga mig i graven, mådde så extremt dåligt. Svetten rann och jag blev dålig i magen. Fick lägga mig i sängen och be att det skulle gå över... Efter några timmars sömn men oroliga drömmar vaknade jag och var någorlunda okej igen. Jag har dock världens kramp i låren som ett minne.

Nu undrar jag om det är så att jag blir sämre? Eller är det tillfälligt? Jag vet att vissa nervskador kan ge symtom på andra ställen (som att magen sätter igång...) så det kanske är något sådant... Otäckt är det iallafall för jag var absolut inte beredd på det alls! Känner mig så otroligt svag i ryggen, som om jag inte orkar bära upp mig själv längre. Faktum är ju att det är sant...

Jag vill inte att mina ben helt ska tappa bort sig men gör dom det så får man väl ta det oxå... Tror det kan bli lite bättre när mina korsetter kommer, då blir jag rak som en tall typ! Idag ska dock roliga saker hända, vi ska ha stickcafé och jag hoppas att en ny gäst kan komma idag! Det är en gammal kompis till mig som behöver lite uppmuntran. Roligt oxå att ta med någon ny, vi "gamla" har snart inget att prata om. Dock är den nya gästen oxå lite "defekt", hon lider av värk hon oxå... Vi får hoppas hon kan komma idag men annars blir det fler dagar!