torsdag 28 januari 2010

Stickcafé

Då har jag varit nere hos Anette och haft ett väldigt trevligt stickcafé. Jag stickar strumpor och Anette stickar tossor. Mellan varven (haha) snackar vi en massa skit. Idag ventilerades kärringen som körde rattfull och körde ihjäl en motorcyklist från Vetlanda. Hon hade ju bara tagit en morgonpilsner tyckte hon! Ändå hade hon 1,2 promille i blodet. Hon sa att hon hade väl svimmat på grund av sin kol... Vilka människor det finns! Hon har kört ihjäl en människa och hon tycker väl att det kvittar för hennes fel var det ju INTE! Jävla fyllekärring! Tyvärr så hinner hon väl dö innan hon är färdigt för fängelse...

Både Anette och jag hade krämpor både här och där efter några timmars stickande (och drickandes kaffe och pratande oxå) så nu vid 21:20 (typ) var vi både tvugna att lägga ifrån oss stickorna. Anettes händer sov och mina värkte! Kul har vi haft iallafall och det är ju huvudsaken, då kan man stå ut med lite värk!

Förvirrad..

Jag är lite förvirrad av allt detta nya på blogger måste jag säga. Jag är ju van vid min förra blogg och letar febrilt efter vissa grejer här. Var visas statistiken på besökare? Hittar inte den...

Nu är jag här!

Nu har jag flyttat min blogg hit! Vill ni läsa min gamla så är den kan ni klicka här: www.rej74.spaces.live.com .

Jag kommer i fortsättningen vara samma gamla vimsiga mamma som jag alltid har varit!!! Hoppas mina läsare kommer att följa mig även på denna sida.

Till dom möjliga nya läsarna kan jag berätta att jag är en sjukpensionerad (jag vet, det heter inte så längre man skit i det!) mamma på snart 36 (hu) som har en bindvävssjukdom som heter Ehlers Danlos Syndrom (EDS) som bor i en liten håla med ett barn på snart 10 som oxå har EDS. I familjen ingår oxå en hund, Gibson som är 12 år. Denna blogg handlar alltså om mig och mitt vimsiga liv!