torsdag 21 april 2011

Ute eller inne???

Här känns det som "Aftonbladet eller Expressen", minns ni den sketchen? Lilla Tufsan är vissa stunder nära en akut kastrering kan jag säga... Har fått för mig att det skulle lugna henne lite. När vi är inne vill hon gå ut, går jag ut med henne så får hon nästan panik och vill in, hur i helsinge ska jag veta vad jag ska göra?

Låter högt gör hon oxå när hon vill saker, jamar som om hon hade brutit något! Hon är ju rädd som attan för allt utomhus, ändå vill hon ut, lite märkligt... Tog på henne sele ikväll och bar ut henne. Väl ute började hon springa som om hon hade eld i baken! Jag försökte gå så fort det gick men hujedamej vilken fräs hon hade! Sen ville hon ändå bara gå in för när hon såg våran dörr så bara sprang hon och försökte bryta sig in...

Jag tror faktiskt att det är så att Tufsan är översexuell! Hon håller ju på fortfarande med stackars Buddha och nu är han ju inte lika intresserad längre så hon är väl sexuellt frustrerad kanske... Tror ni det skulle hjälpa att kastrera henne? Jag har fått för mig detta, dock måste jag vänta med detta en aning då jag håller på att betala tillbaka min skuld till Försäkringskassan plus att jag inte har fått tummen ur och försäkrat henne än. Måste nog ha försäkring innan jag gör detta känner jag, tänk om något händer så det blir jättedyrt!

Ja ja... Det får nog bli en följetong av detta... Nä nu får jag nog ta katterna och åka till Blåkulla... Bye bye!

Spanarna i Anneberg!

Dagen började i solens tecken. Då bara måste man ju sätta sig ute en sväng och lufta både sitt egna vita skinn och ta ut alla djuren så de oxå får lufta sig. Här ser ni spanarna i Anneberg!


Jag har ju faktiskt lite blommor oxå, här är små penséer som jag bara älskar!


Denna primula var så nära döden men ångrade sig och vaknade till liv igen:


Här är min välkomstkommité utanför min dörr. Emmy har köpt dessa gubbar och jag tror det ska föreställa hon och jag...

Med denna bilden önskar jag er alla en riktigt GLAD PÅSK! Ät massor och njut!