tisdag 16 februari 2010

Rastlös dag...

Känner mig konstig på nåt sätt idag. I och för sig är ju hela mitt liv konstigt, kroppen är konstigt och själen är konstig men ändå. En rastlöshet sprider sig inombords som inte känns bra. Jag vill egentligen åka till stan och gå runt en sväng och strosa men hur skulle detta gå till? Det är för det första så mycket snö så strosa kanske inte är rätt ord. Satte jag en plog framför rullen skulle det kanske gå. Sen måste jag till stan imorgon för då har min medicin kommit till apoteket och två dagar i rad går inte för sig.

Sen beror rastlösheten oxå på att min kropp krampar rätt mycket just nu. När det gör det så känns det som om man skulle vilja springa bort denna äckliga känsla som det är att ha kramp. Kramp är så jäkla jobbigt. Jag kan liksom inte få krampen att lossna hur jag än gör. Försöker att strecha lite men det räcker inte. Sen liksom krampar det inne i foten till exempel och där går det banne mig inte att strecha.

Nä, denna dagen får jag väl sitta framför tv:n och se på OS och försöka glömma min kramp... Tror ni att det går? Tveksamt kan jag säga...

Men som ni ser på bilden så har jag gjort lite när jag sitter framför tv:n ;-)