torsdag 19 maj 2011

Före och efter:

Min frisör blev så glad när jag kom och sa att jag skulle klippa av hela skiten. Jag hade med mig lite bilder på hur jag ville se ut på ett ungefär och sedan skred hon till verket. redan efter att hon hade klippt av lite vid ena örat kände jag att detta var så bra!

Just det ja, jag skulle ju sätta in "före"-bild... Här ser ni min fina utväxt, jag är alltså blond egentligen:


Så här långt hår hade jag innan klockan tolv idag:


Det var jäkla massa hår på golvet. När man tittar på detta så fattar man hur mycket hon har klippt.


Så här paffa blev två av mina djur av att se mig korthårig:


Här är jag då! Tummen upp för min frisyr, jag gillar den stenhårt!


Åsså från andra sidan:


När jag kom hem färgade jag håret och ögonbrynen, gick mycket smidigare nu kan jag lova! Sedan var det dax för soffan för mig... Så här såg jag ut när jag vaknade:

Tur att det är modernt när håret spretar åt alla håll!

Jag är allt lite pirrig!

Tack för all omtanke ni ger mig, alla kommentarer gör mig otroligt glad ska ni veta! Jag har vilat eller lydit order kanske man ska säga. Mår lite bättre idag faktiskt. Så skönt...

Fast idag var det Emmys tur att må dåligt... Hennes pappa fick hämta henne idag igen, jävla huvudvärk till att jäklas med henne... Har inte fått något svar från habiliteringen men de kanske skickar en kallelse till läkaren (vilket nästan är troligast med tanke på besvären hon har). Jag tycker så otroligt synd om henne, tänk vad rädd hon säkert är... Rädd för denna värk, rädd för att hon vet hur man kan bli om man har EDS... Kan tänka mig att hennes huvud är fullt av frågor, kommer jag att bli sämre för alltid?, kommer jag att behöva ta medicin nu?, varför blev det så här?...

Även om jag lider med barnet mitt så är jag ändå lite pirrig inombords idag. Jag ska nämligen klippa mig idag och nu ska ALLT bort! Nja, inte ska jag raka det intill svålen eller så men kort ska det bli. Nu ser jag nämligen förjäklig ut... Efter klippningen ska jag försöka mig på att färga det hela oxå, randen uppe på skallen är blond medans resten är mahogny... Inte snyggt precis... Lovar visa er "före och efter" sedan!