torsdag 7 april 2011

Kvälls-snusket fortsätter...

Ja, jisses, vad är det för katter jag har? Den ene har inga kulor kvar men tror fortfarande att han är den store "Don Juan", den andre äter p-piller och tror hon är den sexigaste bönan i stan... Antar att det tar ett tag för Buddhas hormoner att försvinna men angående lilla Tufsan så undrar jag hur många p-piller hon behöver innan hennes hormoner är på lagom nivå? Jag hoppas det lugnar sig snart iallafall...

Jag tyckte att Buddha tillfrisknade förvånadsvärt fort igår men här är ett bildbevis på att saker kanske inte står riktigt rätt till:


När han vaknade till så måste han ju hålla koll på tjejen:


Tufsan äter som en hel karl!


Mat är mums!


Sen är jag rätt snygg oxå!


Ja, så snygg så man kommer alldeles för nära kameran...


Tala om att vara synkroniserade:


Här håller de koll på allt som händer på baksidan.


Jag var och hämtade Emmy hos en kompis idag och träffade en 70-kilos bjässe till hund. Man blir allt lite överrumplad när man träffar en sådan koloss! Såg ut som en Sankt Bernard men inte ändå... En ras jag aldrig hade hört talas om, jättesnäll och alldeles underbar!

Imorgon ska jag på symässa och klappa garn så det räcker åt både mig och några av er där ute oxå. Det ska bli såååååå skoj!
Vi ses imorgon efter att jag har kommit hem, jag hoppas jag har lite roligt att visa er!

Nu ska jag göra mig vacker (om det går...)!

Den lille kissen har återhämtat sig från kastreringen, imorse sprang han som en vettvilling fram och tillbaka genom lägenheten. Det är skönt när allt är frid och fröjd igen!

Idag har jag torkat av min rullstol inför resan till symässan imorgon. Om ni tänker er att jag har säkert blivit ner-skvättad av 132 bilar och 26 lastbilar så fattar ni hur skitig den var... Som om den hade fått fläcktyfus eller nåt! Nu är den dock en aningens renare, man kan ju inte åka bort och se ut som om man kommer direkt från soptippen direkt... Nä, nu är iallafall rullstolen respektabel...

Nu hade jag tänkt att bli respektabel själv oxå! Håret är för bedrövligt... En kant lyser mitt uppe på huvudet och mina ögonbryn syns inte längre... Det får bli en färgning av det hela idag tror jag. Klippning får vi ta en annan gång. Med tanke på att jag har en massa utgifter detta året (betala tillbaka bostadsbidrag från 2009 cirka 4200 plus skatt-helvetet på 2000 kr) så blir det till att snåla lite. Jag får ta lite varje månad, nu drar de mitt bostadsbidrag tills skulden är betald och till skatteverket kan man oxå betala lite varje månad... Tack och lov!

Symässan kostar ju oxå eftersom man gärna vill handla (hur mycket som helst antar jag!) men något roligt måste man ju unna sig. Sedan är det ju inte varje dag det är symässa heller för den delen...

Vill ni kolla in mäss-programmet eller kolla om symässan kommer nära díg, klicka då HÄR!