fredag 9 december 2011

Vilken tur jag hade!!!

Idag har jag varit på mingelkväll här hos våran frisör. tror de brukar fixa sådant någon gång varje år. De bjuder på vin eller cider (som jag tog då vin inte går ihop med min medicin) och ett bord med olika snittar, hur fint som helst! Samtidigt som man äter och dricker så får man bli iordninggjord alldeles gratis av en av de 3 frisörerna.

Denna gången hade de fått hem olika fjädrar och andra små slingor som nu var det senaste att sätta fast i håret. Själv gjorde jag bara iordning mig plus beställde en klipptid tills på tisdag då håret är lååååångt som fasen.

Man kunde köpa lotter oxå, de kostade 20 kr styck och jag köpte 3 stycken. Man lämnade telefonnumret och så skulle de ringa om man hade vunnit. Tänkte inte mera på det, köpte schampo (Wella hade erbjudande, köp 3 betala för 2) och gick hem.

Satte mig i godan ro och stickade när telefonen ringde. Då hade jag vunnit förstapris! Jäklar vad glad jag blev! Priset var en skitdyr plattång, ojoj så roligt!!! Ibland får man helt enkelt ha lite tur!