torsdag 17 juni 2010

Första brännan...

Vilken dag! Strålande sol, varmt med en svag bris som har svalkat, kan det va bättre? Antagligen men just idag har det känts så jäkla bra. En toppendag alltså!

Emmy och jag styrde kosan ut till skogen, hon på cykel och jag i rullen. Vi hade hur mysigt som helst och plockade ett stort fång med blommor till mormor. En sak glömde vi dock, en dag som denna ska man kanske smörja in sig? Emmy bränner sig nästan aldrig men jag kommer antagligen att ha en trevlig natt framför mig... Har bränt mig på vänster arn, vänster sida av nacken och på bägge knäna ;-) Så blir det när man sitter i en rullstol med bara knän... Tur jag har aloeVera-gel!

Jag börjar visst bli som min far, han säger alltid att det bara är "amatörer" som smörjer in sig. När vi var i Italien för drygt 5 år sedan så solade han i en "pisse-kvart". Summan av det hela blev att han inte kunde va i solen alls efter denna korta stund, han fick nämligen soleksem över hela armarna... Han själv sa att det INTE berodde på solen (lakanen på hotellet kunde ju va tvättade med ett konstigt tvättmedel, eller hur?)... Ja se karlar...Å nu är jag själv lika jäkla osmart...

Kan en dag börja bättre?

Här ser ni en glad Emmy lekandes med sina bratz i solen. Själv sitter jag och stickar på min jeans-blåa citron med kaffet i högsta hugg. Solen är riktigt het idag, kan det bli bättre?


Jo det visade sig att det faktiskt skulle bli ett snäpp bättre! Posten kom nämligen!!! I brevlådan låg det ett brev som var lite tjockare och när jag kollade på frimärket så såg jag att det var från Åland! Hmm... Kan det va från någon annan än fru Venus? Näpp, jag gissade alldeles rätt! Hon skickade mig lite gottigt! Tack du underbara Venus, du är en underbar kvinna och en underbar bloggerska! Så har ni inte varit inne på hennes blogg ska ni genast klicka på länken och kolla, en himla bra blogg helt enkelt!


Kan säga att dessa Dacapo är alldeles underbara... Smälter som skit i munnen MEN dom finns inte att få tag på i Sverige... Attans oxå... Jag har sagt att vi ska åka till Åland nästa sommar och då ska jag köpa en hel låda!

Hoppas ni har sol idag mina kära bloggvänner! Ut och njut i så fall för det ska jag göra :-))