lördag 13 november 2010

SiggeLina säger "Jag ger mig!"...

Visst ser det ut som om hon gör "hands up"? Emmy lekte med henne och jag var bara tvungen att ta ett kort. Dock blev det lite suddigt... Synd för det såg så himla kul ut..

Här har vi Morris i egen hög person. Att studera och inspektera alla skor och stövlar ser han som sin uppgift i livet... Han kan säkert skilja på hur många olika sorters fotsvett som helst!

Det har varit en riktigt trevlig dag i den stora dagen Jönköping. Först var vi i himmelen (Lerdalaboden alltså) men det är lite rörigt där tyvärr så då blir jag en aning snurrig... Handlade dock lite garn ändå. Har lite projekt som måste bli färdiga och utan påfyllning så blir de inte det...

Att vara på "resande" fot tar något otroligt på min kropp... När vi kom till syrran var jag hur trött som helst och slumrade på soffan. Sedan slumrade jag i bilen hem oxå. Har verkligen svårt för att vara vaken en hel dag nu för tiden. Man känner sig så trevlig ju men samtidigt är ju de flesta medvetna om min situation så det enda man kan göra är ju att rycka på axlarna...

Nu ska jag försöka greja lite med det jag har handlat idag. Barnet behövde lite tröjor så det blev några sådana på HM. Hon fullkomligt ÄLSKAR arr handla kläder så det går hur bra som helst. Att handla garn är däremot inte liks skoj, det pustades en hel del just då... Märkligt, garn som är så skoj?