torsdag 20 maj 2010

Dunder och brak!

Vilket jäkla oväder det har varit här... Ösregn blandat med hagel och åska i flera timmar. Emmy och jag satt i soffan och pratade medans regnet öste ner och åskan gjorde så lyset blinkade. Lite mysigt är det allt så länge åskan inte är precis över en. Då är jag rädd kan jag säga!

Jag har hunnit att sticka en aning medans vi satt där i soffan. Flera har undrat vad en citron är för något. Här kan ni klicka och titta lite närmare på en citron om ni vill. Jag börjar få in lite flyt i stickningen så det går undan lite mer än innan. Tänkte jag skulle sticka lite mer innan jag sätter in en bild på den.

Nu ska jag lägga mig och imorgon är det sista dagen för denna vackan som jag behöver gå upp tidigt... Jag avskyr att gå upp tidigt. Får jag inte sova så blir jag en galen yxmördare! Jag blir sämre i kroppen om jag inte sover. Tur att denna sjukdom gör att man är trött för jämnan, svårigheter med att sova har jag inte (om jag inte har värk vill säga...)...

Min mumie-hand.

Nu skiter vi i alla trista människor och tar nya tag! Nu ska jag nämligen berätta om min resa jag gjorde igår. Ingen speciellt lång resa för den gick bara till Nässjö men ni kan ju tänka er hur jobbigt det var att sitta och köra en bil med denna stora fågelskiten precis i synfältet:


Anledningen att jag åkte till Nässjö var att jag skulle hämta min mumie-hand. Ja ni vet den där grejen de gipsade på min hand för att göra ett avtryck. Den var nu alltså färdig och skulle finjusteras för att passa mig.

Stig och alla andra (det var visst många som hade hjälpt till att slå sina kloka huvuden ihop...) hade gjort ett ypperligt bra jobb! Mumie-handen var skön att ha handen i och min tumme sitter som en keps kan man säga!
Denna ska jag alltså sova med så min hand för det första hamnar i rätt läge (och inte ihopknölad) och för det andra håller min onda tumme skyddad. Jag har använt den i natt och den har suttit bra! Jag trodde faktiskt att jag skulle vakna och ta av den men inte...

Ha en riktigt skön dag nu alla mina blogg-vänner!

Till er alla...

Ni ALLA underbara människor... Jag finner inte ord för hur gulliga ni är! När man får sådana här personliga påhopp vet man inte riktigt hur man ska göra så jag blir glad över att ni har gett mig tips över hur jag SKA göra.

Jag vill oxå förtydliga varför denna människa är så jäkla arg och varför hon så gärna vill kalla mig rasist (konstigt, är inte DET rasistiskt att hoppa på en annan människa som man inte känner och som hon bara har läst om?)

Jag hade en annan blogg innan på msn. Där skrev jag precis som jag gör idag; om mina vardagliga problem med mitt liv. För ett och ett halvt år sedan ungefär så bestämdes det över våra huvuden att migrationsverket skulle hyra lägenheter i våra hus. Det är så lätt och sitta där och bestämma si och så när man inte bor där det ska bli!

Vi ville inte att migrationsverket skulle hyra lägenheter i vårat hus. Vi ville inte att det skulle flytta in hyresgäster som efter tre månader skulle bli hämtade med polis. Vi kände alla i huset att vi inte orkade detta!!!

Vi blev lovade ett möte innan detta skulle hända. Trots detta löftet så flyttade dom in iallafall. Jag ringde till ordföranden och han sa att jag kunde ju flytta! Vi som hade bott här i 7-15 år var inte värda ett skit! Detta gjorde att vi blev vansinniga och gick till tidningen. Tyvärr riktade tidningen våra ilska fel, vi var ju arga på de som vi hyrde av!!!

Istället skrev de att vi var rasister! Det var inte alls det det handlade om, vi ville bara ha lugn och ro här...

Du som skriver anonymt här, du såg kanske inte i tidningen att vi fick en ursäkt av ordföranden??? Att det var han som hade råkat kalla oss för detta och tidningen nappade direkt!

Allting är inte svart eller vitt... Det finns en massa gråzoner i allt och jag tror inte att man ska kalla alla som råkar säga en enda mening fel för si eller så. Inte undra på att det är krig i världen när man tänker så!!!