torsdag 21 juli 2011

Jag säger bara OMG...

Ibland undrar man hur det kommer sig att det händer saker hela tiden. Så är det iallafall i mitt liv. Idag skulle jag ta ut kissen på en liten tur ute. Anette kom ut och vi började prata medans Buddha satt och spanade i rabatten under buskarna.

Plötsligt låter det som om han börjar smaska på något och hoppar till... Sen tar han ett skutt rätt in i Anettes pelargon!!! Från Buddha hoppar en jättestor skalbagge fram, troligtvis har Buddha fått sig ett bett... Från pelargonen hoppar han åt ett annat håll och jag har fullt sjå att hinna med och försöka få tag på honom. Till slut lyckas jag och jag kan säga att kissen var rädd! Han dreglade så hela han var blöt och hjärtat slog som en trumvirvel!

Efter några minuter i mammas knä lugnade han sig och ville fortsätta sin promenad. Han gick runt huset och in vid grannens utemöbler. Jag skulle dra ut en stol för att få tag i honom men då blir han livrädd och hoppar ur selen... JÄKLA SELE!!! DEN SKA BYTAS UT OMGÅENDE!!!

Fick tag på katten (tur att han inte går någonstans) och gick in... Efter ett tag kommer mamma som har varit i stan och handlat, hon har köpt grädde till mig. Hon berättar då att när hon står på parkeringen så blir hon påkörd av en bil! Mamma står mellan sin bil och sin kundvagn och den andra bilen kör på kundvagnen som först klämmer mammas ena ben och sedan skrapar upp hennes bil...

Den andra föraren (en äldre kvinna) var naturligtvis chockad, hon hade inte sett mamma... Naturligtvis skulle hon stå för skadorna på mammas bil. Sen kommer nog mamma att få ett rejält blåmärke!

Som sagt, det händer en hel del härikring...

Min rulle är ute på vift!

Innan jag berättar om min rulle så vill jag tacka för alla kommentarer angående frisyren. Skönt att ni gillade den, hade ju varit hemskt om ni sa att det var alldeles förjäkligt fult! Jag tänkte att det skulle hålla sig relativt kort nu ett tag, min ekonomi är ju inte den bästa och att gå och klippa sig stup i kvarten orkar inte plånboken med... Jag har ett hår som växer så in i helskutta fort, en lyckodröm när man vill ha långt men en mardröm när man vill ha kort... Idag ska jag troligtvis färga det så sen får ni nya bilder på det.

Rullen ja, min käre lilla rulle... Han har inte mått så bra den sista tiden, symtomen har varit liknande hjärtflimmer för displayen har blinkat som värsta akutsignal! Är man då inte direkt hemmavid så blir man lite lätt hysteriskt. Ringde hjälpmedelscentralen i Jönköping för 3:e gången denna sommar (andra gången om detta problem) och de lovade komma hit och kolla. Igår kom de och gjorde en rejäl genomgång på rulle. Vad de kunde läsa ut så var det fel på el-reglaget och naturligtvis hade han inte just en sådan i sin bil... Så rulle fick åka med reparatören till Jönköping och där är han än!

Det är lite svårt att inte ha rullen hemma, mina fötter blir bara värre och värre... Eftersom den har varit lite knäpp så har jag inte vågat använda den och då tar mina fötter stryk. När den kommer hem igen blir det rulle för hela slanten (nästan iallafall). Det vore skönt om fötterna fick lite vila...

Idag regnar det....Igen.... Stackars er som har gått på semester nu, hoppas ni kan få lite sol innan ni måste tillbaks till arbetet!