fredag 5 mars 2010

Att arbeta är tröttsamt!

Dagen har varit så där underbar med sol som fullkomligt strålar coh ger en vårlika känslor. Helt plötsligt när man är ute och går, ser man en snutta torr asfalt och ens hjärta slår dubbelslag av vårglädjen som forsar i ens ådror. Ni fattar va? Längtan efter tussilago och vitsippor blir ibland så stark så man känner sig helt yrslig! Fortfarande är det mycket snö men solen kan ju göra underverk!

Så idag kände jag den där våren började ge mig order om vårstädning! Visst känns det så när solen strålar efter lång tid utan. Sådan blir jag iallafall. Fast min kropp inte fattar att den inte kan allt jag vill. Så idag har jag vårstädat mig själv. Har tänkt färga håret i en månad ungefär, idag blev det gjort plus att jag färgade ögonbrynen. Efter detta gjorde jag middag och faktiskt diskade oxå (hemtjänsten hade diskat på morgonen så det var inte ett berg av disk men ändå!). Tror ni att det kändes sen? Jodå, det var som att dra ur proppen! Renée la sig i soffan omedel bums och somnade! Narturligtvis...

Även om jag vet att jag blir så himla trött så är det så skönt att få en del saker gjorda. Att gå dag efter dag och vilja göra saker man inte orkar är så jobbigt. Nu fick jag lite sol-energi antagligtvis och färgade mig lite. Tack sol för att du skiner! Fortsätt gärna!!!