onsdag 29 juni 2011

Titta vem jag hittade på loppis!!!

Fru Venus stod där på en hylla och bara väntade på mig, helt fantastiskt eller hur! Fast jag blev ju lite besviken över att hon tog en tia för att prata en smula... Dock fick jag ju hem henne för evigt för det priset!

Förutom denna Venus köpte jag INGENTING... Som vanligt är det min ledsagare som handlar, är inte detta märkligt? Jag hittade dock ett svart gammalt linne-skåp med tillhörande skänk men jag tyckte att priset var lite väl häftigt. Bättre lycka nästa gång med andra ord!

Om det var varmt? Jo tack, min stödkrage var helt blöt av svett...

Hej min kära huvudvärk...

Jag blir så himla trött... Det är meningen att denna dagen ska bli JÄTTESKOJ och vad vaknar man med? HUVUDVÄRK!!! Inte vilken huvudvärk som helst utan den där huvudvärken som man avskyr mer än något annat... Inte konstigt man blir trött. Tur att det finns medicin, utan de små rosa kapslarna skulle mitt liv vara pest och pina. Idag SKA det bli roligt så det fick bli två kapslar som ska slåss mot huvudvärken (dock så hjälpte dom inte helt och fullt...).

Idag ska jag umgås med min kära ledsagare och mitt kära barn, vi ska åka till Aneby (som ligger två mil ca härifrån, dock i en annan kommun) och till mejeriet. Detta är ett loppis på 700m2 och det är så jäkla skoj att åka dit. Sist hittade jag min garnvinda där för 25 spänn plus en hel pärm med gamla 70-tals stickbeskrivningar för 3 kr, helt sanslöst billigt! Hoppas jag hittar något kul idag oxå...

Vädret är varmt, snudd på super-hett! Idag fläktar det lite iallafall, tur det. Igår framåt kvällen var det 27 grader... Man känner ju inte direkt för att göra nåt alls sådana dagar... Vad jag önskar mig en varmt sommardag är en sommarstuga ute i skogen med en hängmatta i skuggan. Där skulle jag ligga och läsa och bara njuta av sommaren. Här där jag bor finns väldigt lite skugga. Balkongen på baksidan kan man inte ens vara på, jag måste fixa något så man kan sitta där...

Hoppas ni där ute har det bra, sola försiktigt och glöm inte att dricka mycket vätska!