fredag 30 september 2011

INGENTING!!

Igår ringde jag till min käre läkare för att beställa tid och möjligen kolla om de hade fått svaret på min röntgen... Jodå, det hade dom, det visade INGENTING!!! Vad i hela världen är nu detta? Varför har jag så jävla ont då? Fast jag vet att en vanlig röntgen inte behöver visa något och sist jag röntgade mig för typ 15 år sedan så var varenda kota helt vind och sne och ändå sa de att allt var okej. Jag vill nog gärna titta på dessa bilder själv, säkerligen finns det nog något som ser lite galet ut fast de anser att det ändå är okej.

Förra gången jag röntgade mig och de tyckte att allt såg bra ut så var mina kotor huller om buller. Längst upp så satt kotan helt snett (vilket gjorde att jag hade migrän-huvudvärk i flera års tid), sen var flera kotor ihoptryckta plus att hela halskotpelaren var böjd bakåt istället för framåt och ändå tyckte de att jag var OKEJ!!! Alltså hur är detta möjligt?

Detta kan ju inte bara hända mig, fler i Sverige måste ju ha varit med om att röntgen inte visar något fast man har värk så in i helsinki! På de första bilderna fick jag ju se själv hur det låg till, min naprapat jämförde min bild med en bild på hur man ska se ut och frågade om jag tyckte att jag såg normal ut? Jag tittade på bilden och svarade naturligtvis nej, det såg INTE bra ut. Hur många får se sina bilder och jämföra? Knappt inga antar jag... Men om kotorna inte sitter rätt så borde det väl få konsekvenser?

Vad anser DU om detta? Tycker Du att det ibland är lite nonchalant inom vården, att folk med värk nästan ska ignorera att de har värk för att inget är fel? Jag själv tror att lite fel kan ge större skador än vad de lärde tror...

Ps. tack allra ödmjukast för alla kommentarer angående era tonåringar, väldigt intressant läsning och framförallt känner man att man inte är ensam! Enkram till er ALLA!

Ps (igen). Nu har jag ju en underbar läkare så när jag får prata med honom så lär han hålla med mig!