torsdag 11 augusti 2011

En sticke-kväll med fart!

Vi brukar ju alltid vara hos Anette och sticka, anledningen är att jag bor på andra våningen och Anette kan inte åka rullstol uppför trappan för att hälsa på mig. Trist... Jag står på kö till en trea på första våningen men de som bor där måste antingen flytta eller dö för att jag ska få komma ner och jag önskar inte livet ur dom faktiskt! Flytta är inte heller någon som vill så jag får nog stanna där jag är ett bra tag till...

Åter till sticke-kvällen, en halvtimme innan vi vi skulle börja fick Anette akuta magproblem och ville inte att vi skulle ha sticke-kväll inne på hennes toalett så vi fick ha det här uppe istället. Det går ju bra det oxå bara synd om Anette... Mamma och Anna-Britt kom hit och mamma hade bakat amerikanska muffins som vi smaskade på till kaffet.

Några som tyckte det var jätteskoj med denna kväll var katterna. Troligtvis trodde väl de att de hade fått publik och var tvungna att visa upp allt de kunde. De for fram och tillbaka, de jagade flugor, de hoppade hit och dit, de klöste som galningar på katt-trädet och de brottades med varandra.

Jag tror att vi hade lika roligt som de hade! Sticket struntade de i, det kunde ju annars ha blivit jobbigt med två katter som jagade garnnystan, de jagade varandra istället.

Idag ska jag baka en sockerkaka, anledningen är att någon fyller år imorgon... Hade tänkt ta en sväng ut i skogen oxå men vädret är väldigt omväxlande, ena stunden sol och andra stunden regn... Jag hoppas det blir bättre imorgon så jag kan fira födelsedagsbarnet utomhus. Vi får väl se hur det blir...