fredag 11 juni 2010

Pust och stön...

Äntligen är jag färdig med min andra citron... Jag tog faktiskt inte kort på fanskapet för allt som har kunnat gå fel har oxå gjort det känns det som... Nja, kanske inte allt men garnet tog slut två gånger på avmaskningsvarvet och för att inte börja på ett nytt nystan så trixade jag ihop det med några garnsnuttar som jag hittade. När jag väl fick krångla för andra gången började jag fundera över varför man är rent ut sagt så himla korkad så man inte börjar på ett nytt nystan... Nu ska den lämnas till den ömma modern för fästning och blockning så kanske jag tar kort på den sen (om jag har blivit vän med den då).

Vi har ju då regn här... Och som det regnar sen! I natt hade det kommit 39 mm. Det är översvämning både här och där och än verkar det inte finnas nån ände på det hela. De säger att det ska bli bättre imorgon men, men... Om det fortsätter så ber jag pappa bygga en ny Noaks ark, den som vill hänga med får betala dyrt, hehehe!

Imorgon är det oxå nån sorts "Rockabilly" fest i parken. Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder för hur kul är det för både arrangörer och de som ska dit och festa om det ser ut som det gör nu? Jag själv hade kanske tänkt gå dit och titta lite utanför, bilarna är ju rätt fina men jag går inte om det öser ner... Ja, ja... Inte kan man styra över det hela men man kan ju önska eller hur!

Och nu ett svar till Venus-kvinnan: Ja, vi har alltid firat skolavslutningarna i kyrkan och jag tror att det är rätt vanligt faktiskt. Framförallt så blir det lite extra högtidligt på något sätt!

Nu är skolan slut, nu springer vi ut!

Skolavslutning med det vanligaste skolavslutningsvädret: REGN... Ja vädret kan man ju inte göra nåt åt så alla barn var glada ändå över att idag var det äntligen sommarlov! Endast en timme i Norra Solberga kyrka sen kunde alla barnen snabbt springa ut och äntligen vara lediga!

Här har vi Emmy när hon går in i en kyrka som var överfull av finklädda föräldrar som alla hade kameran i högsta hugg!


Sjunga ska ju alla klasserna göra och detta är 2-3-4:an som Emmy går i. De sjöng någon sommarsång, vilken det var kommer jag inte ihåg men den var fin!


De mindre barnen blir ju oftast otåliga och vill hem! Nu måste man ju stanna tills det är över och då kan man ju passa på att vila lite!


Bäst att springa ut fort!


En glad unge! Äntligen får man sommarlov... Inte gå upp tidigt på många veckor... Kunna vara uppe länge och titta på tv... Förhoppningsvis kunna bada... Leka med bästisen... Åka på semester... Ja, mycket kommer att hända och för ett barn är sommarlovet långt och spännande. För oss vuxna går tiden mycket fortare, visst är det konstigt?