lördag 24 maj 2014

Pust...

Jag är helt slutkörd faktiskt. Har målat detta skåp och jag tackar för att jag kan måla både med höger och vänster hand. Trots detta är mina händer svullna så man knappt ser knogarna men det är väl smällar man får ta när man är så jäkla envis!

Sen när jag suttit i soffan ett tag kom jag på att jag inte har målat dörrarna än... Kan säga att jag tar semester i några dagar iallafall så mina händer blir lite mer medgörliga.

Igår var jag hos doktorn. Trodde faktiskt att de bara skulle skriva ut en tablett och sen var det bra men igår blev jag kollad över hela kroppen! Mina problem är att jag samlar på mig vätska, kissar som attan plus att jag är andfådd. Lungorna är kollade, hjärta likaså. Prov på sköldkörteln är tagna och visade inget. Två läkare satt mitt emot mig och faktiskt erkände att de inte vet vad problemet är!!! Nu ska de köra uteslutningsmetoden så först ska jag ta fasteprov och kolla mitt blodsocker plus kolla njurarna.

Jag är lite förvånad att de faktiskt tar detta på allvar. Förvånad men glad. Så nu är det bara att vänta och se och hoppas att de hittar någon förklaring.
Ha det gott alla!