onsdag 9 juni 2010

Shit happens...

Behövde färga håret då den berömda randen började visa sig. Inte för att jag börjar bli gråhårig utan för att det ser så illa ut!

Efter att armarna fått både kramp och sockerdricks-känsla så vart jag färdig... Så här blidde det:


Detta kanske inte var fullt så snyggt... Färg i pannan och jag som ska till doktorn imorgon... Han kanske tror att jag lider av pann-eksem? Men det går väl bort till nästa gång jag färgar det hoppas jag!

En aning stadig sandal...

Denna dagen började med ett besök hos Stig som finns på Tean ortopedteknik i Nässjö. Tanken var att han skulle göra nya sulor till mig men när vi väl började prata om det så kom vi på att det var ju bättre att jag skaffade mig ett par sandaler och gjorde sulor till dom.

Då var det ju detta med betalning... Stig fixade fram ett par sandaler för 1200 spänn. Har jag ett intyg från läkaren så får jag rabatt med 400. Eftersom jag ska till doktorn imorgon så ska jag fixa ett intyg där och sen åka till Team ortopedteknik med det direkt så jag kan få rabatten.

Inte är det några supersnygga skor direkt men dessa är helt anpassade till mina fötter med sulor som gör att foten blir stadig.


Vad tycker ni? Skitfula eller?


Hur som helst så kan jag säga att dom är hur sköna som helst! Sen kanske det är bra att jag kan gå en liten bit utan att vingla...

Jag ska bara (ja ni hör ju det är ju kört...) grilla 2 kilo kyckling i ugnen, gå med hunden, sätta på tvätten och SEN ska jag banne mig ligga i soffan och bara vila!