onsdag 18 augusti 2010

En liten resa med inslag av fötter och fantasi!

 Idag for vi till Jönköping för att barnet skulle hämta sina sulor som gjorts efter avgjutningarna på hennes fötter. Emmy och jag dummar oss lite i baksätet:

 Medans den lille "fot-arbetaren" filade till sulorna, så de skulle passa i skorna, passade vi på att titta lite extra på denna makapären:


Här kan man se hur fötterna ser ut under! Eller rättare sagt: hur mycket av sulan som har kontakt med själva marken när man går. Rätt häftigt måste jag säga!

Emmy fick två små möss på IKEA (vi tog en liten sväng dit när vi ändå var nära liksom) plus att hon hade med sig sin "Diddelina", kan säga att hon hade att göra på hemvägen... Här på bilden är till och med min krycka involverad i leken som någon form av stol till gosse-djuren. Skönt när barnen har fantasi, eller hur!

Vad tror ni om denna???

Jag tycker att koftan som modellen på bilden har är så jäkla SNYGG!!! Nu hade jag tänkt mig att få tummen ur den lilla medelstora stjärten och sticka den till mig själv! Garnet är Rheuma Thermal Wolle och ska vara bra när man har värk.

Vad tror ni om detta? Något jag skulle kunna klara av?

Ps. Tack alla som peppar en när man är lite down, ni är guld värda!