tisdag 4 maj 2010

Denna glömska...

Den sprider sig som en löpeld! Glömskan alltså! ALLA människor säger att dom är glömska, hur märkligt är inte det... Sveriges folksjukdom nr 1 tror jag säkert att det är eller hur!

Jag är ju fruktansvärt glömst och har varit i flera år... Ikväll tänkte jag att jag har nog glömt något... Hmm, vad kan det vara? Mina plåster för hundan! Jag hade glömt be hemtjänsten att byta mina Norspan-plåster i morse när dom var här och städade... Nu MÅSTE jag sätta alarm på det oxå...

Fryser!


Vad är detta för ett kallt land egentligen? Idag är det kallt både inne och ute. En kyla som på något sätt kryper innanför skinnet och gör blodet kallt känns det som. Att gå ut utan vinterjacka är helt otänkbart och egentligen vill jag inte gå ut alls. Jag vill bara ligga i ett varmt bad hela dagen och bli som ett skrynkligt russin!

Naturligtvis så kommer jag inte att göra det... Jag ska tvätta hade jag tänkt. Jag har flera saker på min "att-göra-lista" som jag kanske snart måste ta tag i... Till exempel så ska jag stå och sälja på loppiset i parken den 13 maj. Kanske skulle jag sätta igång och sortera och kolla vad som ska säljas? Jag tror att jag behöver någon som kan sparka igång mig för här blir inget gjort... Eller jag börjar lite i ett hörn men sedan kommer jag inte längre än så. Detta kan göra mig arg på mitt handikapp! Jag vill men kroppen har inte alls lust med det. Iallafall så MÅSTE jag ta tag i detta och kanske göra lite, lite varje dag, BASTA!!!