onsdag 17 mars 2010

Nu jäklar i havet!!!

Gissa vad detta är:


Detta är BILJETTER TILL U.S.A!!!

Nu jäklar i havet finns det inte någon återvändo för det är redan beställt! Vi ska åka den 20 juli. Det är många månader kvar men jag är fasen redan nervös! jag har ju aldrig varit på någon så lång resa innan, nu blir ju detta en utmaning utan dess like. För det första så är jag ju sjuk och för det andra så är mitt barn sjukt... Hmmm... Hur bra tror ni detta blir då??? Jo, optimist som jag är så tror jag att förutom lite knorrande från Emmy så kommer det att gå JÄTTEBRA!!!

Emmy fick en portabel DVD i födelsedagspresent. Perfekt att använda på denna resa! En mp3 är ju aldrig fel heller, vi kommer att packa en speciell väska med res-förströelse. Böcker, tidningar plus en hög med Littlest PetShop fyller vi den med och jag tror att Emmy klarar sig bra med det.

Själv ska jag ha min ihopfällbara transportrullstol med mig. Utan en rulle så blir jag ju rätt stillasittandes, med rulle kan jag ju följa med på diverse utflykter. Disney-world t.ex. Som om jag skulle orka gå DÄR!

Nu har jag några dagar framför mig med att greja med pass, försäkringar och fixa visum. Tur jag är pensionär... ;-)

Pyssel och knåp och ett hembesök...


Emmy är med i något som heter "pysselklubben". Detta är ett företag som skickar ut paket med pyssel i till folk som är pyssel-intresserade! Jag tycker att dom skickar ut bra grejer till ett bra pris. Allt är med i paketet, från lim till penslar. Denna gången kom det påsk-pyssel och visst blev det fina tuppar!!!

Stickat har jag ju oxå gjort naturligtvis. Ett par pojk-sockar i storlek 20-25 blev det. Har fått räkna om mönstret så det blev mindre storlek på det hela.Piffade till dom med att göra tån i en annan färg. Sen måste jag ju direkt börja med något nytt. Det blev garnet som Anette och jag skickade efter från Vartofta. Visst är det en underbar färg på garnet? I just love it!Sen har handläggaren och en hemtjänstpersonal varit här och pratat om min framtid. Vi kom fram till att dom ska komma och hjälpa mig varje dag vid klockan 10:00 ungefär. Dom ska typ hålla koll på mitt liv, hjälpa mig att diska och plocka undan så det blir lite mer ordning i mitt hem. Jag har varit väldigt pedant (i mitt förra liv) så jag mår så dåligt av att jag inte orkar hålla ordning längre. Men nu ska det bli andra bullar! (Hoppas jag...)