torsdag 30 juni 2011

Blommor och stickning, bland det bästa som finns...


Idag var det dax att träffas och sticka igen. För att variera oss lite tänkte vi sitta ute. Här ute är det ju inte så himla kul att sitta men hos mamma och pappa är det helt okej. Jag åkte upp lite tidigare och fotade lite av mammas alla blommor. Ovan och nedan är honungsrosen. Den har tusen blommor som doftar ljuvligt!Nedan är en vacker gul blomma som jag just nu inte minns namnet på...


Här är en släkting till den som är på bilden över. Jag gillar nog denna färgen bättre men de är fina allihopa.


Dessa blommor nedan är lite anspråkslösa men ack vad vackra de är... En favorit tycker jag! Namnet vet jag ej...


Detta är iallafall en riddarsporre. Stor som fasen, högre än mig (fast jag är ju bara 3 äpplen hög så det är ju lätt att växa om mig...) och den har precis slagit ut.


Dessa rosa blommor sitter på en buske och de har nästan blommat över...


Det kommer att bli en jäkla massa körsbär och klarbär i år. Kolla bara på denna bild:


Denna buske växer utanför mammas och pappas trädgård så vi vet inte hur den har hamnat där. Dessa klasar är så himla söta! 


Solen strålar genom klarbärsträdet... Det var sol och fint väder när vi började sticka. Sedan kom det in en jäkla regnskur så vi fick åka hem... Lite stickat hann vi med iallafall!


Klarbär, kommer bli massor...


Min kära vän Anette stickar en underbar handduk i bomull. Man kanske inte vågar torka händerna på denna fina handduk sen eller? Jag hade nog haft den som prydnad ;-)


Detta är vad jag håller på med, en lång grå "grej"... Man ska liksom snurra den runt kroppen, svårt att förklara så ni ska få se den när den blir färdig (om hundra år...). Garnet är underbart mjukt, ett blandgarn av bomull och akryl som jag köpte för ett tag sedan. Tror det är från Marks och Kattens.


Så kom ju då detta regn och förstörde litegranna... Annars hade vi nog suttit där än, vem vet?