lördag 30 oktober 2010

Hår...

Funderar lite bara... Jag har haft hund i över 13 år. Hunden tappar ju rätt mycket hår, både långa och korta. Nu undrar jag hur många hårstrån som har kommit in i min kropp utan att jag vet det?

Idag fick jag ont i vänster stortå, så där så det sticks så man håller på att få ett bryt! Kunde inte gå ordentligt utan fick hålla upp stortån från golvet! Genast får jag för mig att det är ett hundhår som fastnat... Det har hänt förr och det gör vansinnigt ont! Nu hittade jag inget hårstrå men man vet ju inte om det finns något inuti...

Har hört om frisörer som har fått operera bort hårstrån som kapslat in sig i kroppen, hu så hemkst. Men med tanke på att man har hår överallt, i maten, i sängen, säkerligen även i öronen, så skulle jag inte bli förvånad om jag helt plötsligt fick konstiga symtom... Eller det är kanske därför håren på benen blivit fler?

(Det kan ju aldrig bero på åldern iallafall...)

Lat mamma = pizza...

Ja, faktiskt var det så att jag lovade barnet igår att hon skulle få pizza idag! Dock kände jag att det var väldigt skönt att få strunta i middagen och låta barnen gå till pizzerian. Emmy leker med en kompis så de skulle dela på en pizza. Dock så har de delat på en halv pizza så nu är det en halv kvar för mig att äta! Tur att de inte är några storätare...

Jag kan oxå berätta för er att min älskade dator har hoppat igång igen! Gissa vem som blev glad... Med tanke på att jag bara skulle få 2000 kr för en dator som kostade 8000 från början så är jag sååå nöjd. Jag tackar er för kommentarerna jag fick av er att ni hade datorer som hade repat sig. Jag tog och fönade den med fönen och lät den vara i några dagar. Sen så bad jag en lång bön innan jag tryckte på knappen och den gick igång! Slutet gott, allting gott!