torsdag 12 juli 2012

Tala om vimsig...

Jag är väldigt tankspridd... Efter att jag gick in i väggen så tappade jag allt vad minne var, det har gått tio år men jag har fortfarande problem. jag brukar oftast bara skratta åt eländet och det gjorde jag faktiskt igår.

Emmy var hos sin faster i Nässjö och detta hände på kvällen. Jag är inte bara vimsig utan väldigt kvällstrött (plus morgontrött, förmiddagstrött och eftermiddagstrött....) så efter nio vill jag ligga i sängen och titta på tv. Emmy skulle messa när hon skulle åka för då skulle jag gå ner och öppna dörren.

Jag satt där och väntade när jag fick ett mess från en i hemtjänsten. Troligtvis blev det kortslutning för jag fick för mig att det var Emmy som messade. Jag gick ner i trappan och väntade.... Jag väntade rätt länge och undrade varför de inte kom!

Plötsligt kom en liten tanke infarandes i min hjärna. "Det kanske inte var Emmy som messade?". Gick upp och kollade och mycket riktigt så fanns det inget mess om att hon var på väg hem...

En halvtimme senare fick jag det riktiga messet och då fick jag gå ner igen för att öppna dörren. När jag berättade för Emmy vad jag hade gjort sa hon: "du är ju knäpp mamma!". Jag tror jag kan hålla med henne!!!