tisdag 26 oktober 2010

Ibland går det bara inte...

Detta när man blir trött... Ibland kan man bara inte hålla ögonen öppna, det går bara inte! Somnade som en sten i soffan, med barnkanalen som sömnpiller...

Egentligen är det rätt märkligt så mycket thé och kaffe som jag har fått i mig idag. Plus två glas med C-vitamin... Lyckades nämligen ta en för mycket! Denna kropp är troligtvis immun mot allt vad uppiggande grejer heter...

Fortsättning följer...


Efter mycket om och men så fick de äntligen loss bilen. Snipp, snapp, snut, så var den sagan slut...

Ett tillägg: Det var inte halt utan chauffören fick solen i ögonen... Inte första gången detta händer kan jag säga!

Hur lyckas man?

Ja, ni ser ju vad som har hänt utanför mitt köksfönster... Bilen har alltså kört över två stycken pålar (eller vad man nu ska kalla dom?), likadana som ni ser till vänster i bild... Dramatiken var fullständig när det kom flera stora lastbilar varav några fick ta en annan väg för de kom helt enkelt inte förbi!

Nu väntar jag med spänning på fortsättningen på första parkett!

Pigg i själen, eller nåt?

Just så känner jag mig idag... Jag har en pirrande känsla i hjärteroten! En känsla som gör att jag skulle kunna möblera om, tapetsera, plocka, greja, pyssla, ja allt sådant där!

Jag har iallafall bytt duk i köket. Bäst att börja lite smått för vem vet vad min kropp skulle säga om jag började flytta möbler! Jag skulle oxå behöva rensa i mina garderober men när jag tänkte på det så försvann pirret som genom ett trollslag! Märkligt va!