söndag 2 oktober 2011

Inte någon gyllne morgon precis...

Nä, fy hundan för att vakna med ena näsborren täppt så man får ta i från tårna för att försöka få bort skiten plus en förkylningshuvudvärk som har lagt sig ÖVER den vanliga huvudvärken... Vissa dagar kunde man faktiskt få radera ur sin livs-bok fast när jag tänker efter så skulle jag ju i så fall radera hela livet och det vore inte så bra så vi skippar det förslaget!

Iallafall så ska jag nog inte göra alldeles för mycket idag. Barnet har åkt iväg på lek (eller får man säga så? "Vi leker inte längre mamma!!!" Fast det gör de visst så jag fortsätter att säga så, BASTA!) och är borta hela långa dagen... Imorgon avgår hon till sin pappa och är inte hemma på 2 veckor så jag har ju tid att både vara sjuk och bli frisk igen.

 Jag ska nog iallafall vara snäll mot Buddha idag och låta honom äta lite mer spindelväv utanför... Jag kan meddela er att selen jag köpte sitter jättebra och än har den inte gått att dra av, skitbra! Så jag kan verkligen rekommendera att ni köper en Hurtta Y-hundsele till er katt för den är bra och framförallt så kan inte Buddha "klä av sig" den!

Jag skrev om hemtjänstens städ igår och någon skrev att de inte kan byta rum när de städar... Här byter de gärna rum men jag har inte velat detta för jag tycker att Emmy kan städa själv men handlar det om en gammal människa så kan de väl för bövelen göra detta! Prata med handläggaren i så fall för jag tror att de ska kunna byta rum ibland iallafall. Annars är de ena riktiga fisar måste jag säga!