måndag 14 mars 2011

"Han satte foten i en potta"

Ojdå, vad har hänt här?


Pappsen råkade ställa limmet precis nedanför stegen...
Det glömde han anturligtvis när han gick nerför och "plums" så vart foten helt vit!


Jag fick hämta gammalt rosa lakan och så fick pappa försöka få bort det värsta!


Se det gick! Dock fick skon ta ett behövligt bad i handfatet sedan.


Dagens läxa: Kolla var ni ställer limmet!

Tapetsering på gång!

Emmy ska äntligen få upp sina nya tapeter i sitt rum. Hon har väntat och väntat... Egentligen har det väl inte tagit sådan tid men ni vet ju hur barn är, allt ska helst ske NU!

Den som ska göra jobbet är min käre far. Han har tapetserat massor i sina dagar så han är nästintill proffs på det hela. Här ser ni honom in action i våran pytte-hall:


Ibland önskade man att man bodde i en herrgård med stooora rum... Man kan inte få allt antar jag...
Ni ser ju stt det är trångt för pappsen inne på Emmys rum oxå. Stackarn får stå ut med att krångla sig in bland skrivbord och andra möbler för att komma fram...


Färg innan: BEBISGULT, Emmy tycker så iallafall...
Färg efter grått, Detta är en av de tre väggar som ska vara helt grå, den fjärde väggen ska han nog göra sist och det är den som är fondväggen. Den får ni se sen! Det blev ju inte de blommiga som hon bestämde sig för sörst, vaktmästaren kom tillbaka med nya tapetböcker och sa att de han hade innan hade utgått... Naturligtvis! Bara att välja nya alltså...


Djuren i huset är inte välkomna i Emmys rum. De får titta på om de är på behörigt avstånd. Här är Buddha uppe i sitt klätterträd och kollar avslappnat på det hela. Tänk om man själv kunde vara lika avslappnad som en ragdoll!
Idag är det ingen rast och ingen ro, jag ska iväg och fxa min stödkrage som inte passar riktigt. Min nacke verkar vara böjd åt fel håll eller nåt för det känns helt galet.... Får hoppas att de hittar någon som känns bättre, so long på er!