måndag 1 november 2010

Tiden går för fort...

...speciellt när man är ensam i lägenheten. Barnet åkte till sin far idag. Jag har tittat på tv och stickat, innan dess var jag hos Anna-Britt och kliade taxen Egon på kroppen (han fick en helkroppsmassage nästan...) och snackade en sväng.

Jag har ofta den senaste tiden tänkt på detta med att skaffa en partner, en man alltså! För det första så kanske man inte skaffar en så där smidigt... För det andra så har jag funderat på en annan sak: Jag kanske inte ska ha en partner?

Så här är det: Jag har börjat rannsaka mig själv från alla håll och kanter. Jag BEHÖVER ju inte någon man egentligen. Nä, jag har ju hund och hemtjänst istället!

Sen är jag nog världens tråkigaste person... Vem skulle vilja dela sitt liv med en "slowmotion-kvinna"? Tänk er själva, när mannen vill äta kärleksmiddag så vill jag sova, när mannen råkar krama för hårt får jag huvudvärk och mår illa...

Jag har nog varit själv för länge helt enkelt! Går det lära en gammal Renée att bli en normal människa? Svar: nej... Jag är ju normalt onormal! Jag trivs rätt bra med det liv jag har fast ibland kommer det vågor av känslomässig katastrof och sköljer över mig. Jag söker inte något extremt åt något håll, vad jag vill ha är trygghet... Trygghet och respekt!

Vad anser ni ett förhållande behöver för att hålla år efter år?

(Gibson och jag har hållit ihop i 13 år och där har vi verkligen ett bra förhållande, han lyder mig vad jag än säger...)

Måndag...

Jag vet att många av er där ute avskyr måndagar av olika anledningar... Själv är jag en aning kluven angående detta. Jag har ju inget jobb att gå till! Innan jag blev sjuk hade jag ett jobb då jag jobbade helger och då är man ledig mitt i veckan. Jobbade natt och då är man så förvirrad och snurrig av att sova på dagarna så man knappt vet vilken dag det är!

Idag är det första dagen på dotterns skollov. Alltså ingen "gå-upp-tidigt-dag"... Barnet ska dock till sin far idag och för första gången ska hon vara borta i 2 veckor. Det kommer att bli hårt... Dock kommer jag att kidnappa henne någon dag för jag skulle gärna vilja hälsa på lille kissen!

Längtar lite efter denna lille gose-tuss! Hur kommer han att bli? En gose-katt? Hoppas det iallafall... Sen undrar jag en sak, om man har ett sådant där katt-träd, håller de sig i detta träd eller sitter de gärna i fönsterna? Man kanske ska möblera om i fönstret så kissen inte river ner alla mina orkideér (då kan jag allt bli lite sur...)...