tisdag 19 april 2011

Nu är jag jäkligt trött!

Känner mig som en gammal wettextrasa som har sett bättre dagar... Jösses vad trött jag är! Dagen har gått i rasande fart och först var jag och köpte ett kompostgaller. Jag ska ha det när jag dricker kaffe på framsidan så kissarna inte springer iväg. Jag ska alltså INTE lämna dom ensamma där!

Sedan skulle jag ta ut Gibsons medicin... Apoteket i Nässjö har bytt datasystem och ack, ack vilken tid det tar... Betalade den otroliga summan av 1700 för tabletter som räcker ett halvår, nu får han banne mig leva länge ;-) Synd att inte djurmedicin har högkostnadsskydd...

Sen hann jag precis in till sjukgymnasten... Hon satte först TENS på mina lårmuskler. Lite märkligt är det, mitt högra lår har jag inte mycket känsel i och när hon satte på TENS:en så vibrerade det inte alls så mycket på det benet... Vet att det var så förra gången oxå, det känns som om vibrationerna stannar på något sätt... Märkligt, musklen är väl död. Sen vart det lite massage... Underbart och skönt men inte för länge för då blir det inte roligt dagen efter, lagom är bäst!

Sen vänta en stund och upp till akupunktör-kvinnan. Idag kändes det rejält när hon satte i nålarna. Sen skulle jag vila på britsen. Var en halv sekund från att somna! Kände hur det började rycka i kroppen och då är det nära... Satte mig upp direkt, tänkte att så pinsam vill jag inte vara så jag somnar här!!!

Sen åkte jag hem efter en titt på loppiset. Dock fanns inget speciellt denna gången. Plus att jag var så hungrig, trött och bara ville hem... Nu ska jag inte göra ett skit kan jag säga, vila är nog min melodi för resten av dagen!

Hinner inte!

Herregud, jag hinner knappt skriva ett inlägg, ännu mindre besöka er! Idag ska jag åka till "den stora staden" för att få akupunktur för andra gången plus besöka sjukgymnasten. Plus att jag MÅSTE ta ut Gibsons medicin och be doktorn skriva ut medicin till mig själv bla bla bla...

Jag gillar inte att stressa men nu känns det allt som det brinner i röven...