tisdag 22 februari 2011

Kattmat för hela slanten!

En lång dag har det varit idag... Fast väldigt rolig! Åkte till Nässjö så jag var utanför ÖB och Rusta vid ett-tiden. Marie och jag kom precis exakt samma tid, märkligt va! Först var dock jag så jäkla hungrig så vi gick och käkade på Almenäs källare. Jag åt rotmos och fläsklägg och Marie tog en kycklingsallad.

Efter maten var vi så mätta så vi hade nog lätt kunnat lagt oss i någon soffa och sovit ett par timmar. Dock så var det ju dax för en shoppingrunda, först in till ÖB. Där hittade vi all mellan himmel och jord, kuvert, plastfickor, rengöringsmedel, halstabletter, kattsand och hundgodis...

Sedan gick vi bara några meter åt höger så kom vi till Rusta. Där fanns det lite att titta på, jag ska tapetsera två meter i mitt vardagsrum och vi kollade in lite tapeter. Ska göra en fondvägg så jag får bort ett skrapmärke plus två fett-fläckar. Såg någon som var lite intressant men vi får se!

Efter Rusta så for vi till djuraffären. Där köpte jag denna:

Hade en kupong där man fick en 1,5 kilos för 69 kr, den kostar annars 221 kr. Någon som köper denna kattmaten?

Denna köpte jag oxå:

Jag hade en annan kupong där man fick 100 kr i rabatt så det var bara att passa på. Den jag skulle ha egentligen, royal canin kitten, var slut men eftersom jag har en kisse som blir stor så tyckte hon i affären att jag skulle köpa denna istället.

Köpte man 10 kilo eller mer så fick man en fodertunna på köpet, himla bra, en sådan har jag väntat på!

Väl hemma så ställde jag maten på golvet. Trodde inte att Buddha skulle kunna lukta sig till vad det var i påsarna men det kunde han absolut! Han kollade igenom denna påsen extremt noga...

Hmmm... Det luktar gott, vad kan det vara?

Sedan klippte jag upp påsen och tog fram en lite "pöla" (som vi säger i småland). Uj, uj, uj, uj så gott det luktade!!!

Han tog pölan ur handen på mig och käkade upp den direkt!

Han är då inte kräsen direkt!

Nu tror jag att jag ska slöa en aning...

Lite reklam!

Jag ska alltså göra lite reklam för mig själv idag! Spännande att få höra vad ni tycker om min egenritade mössa som jag kallar "Den stolta kärringen":

Tänkte ha den på mig idag och se vad folk tycker om den! Själv tycker jag att den symboliserar mitt inre på något sätt. En stolt "kärring" med bägge klackarna på jorden!

Om ni tycker att jag ser sliten ut så är det inget mot vad jag känner mig... Snoret frodas och tyvärr så har mitt skinn börjat att protestera mot kylan, det spricker! Har gjort mitt bästa för att sminka över det hela, utan smink ser jag rent ut sagt förjävlig ut!

Sen tänkte jag visa att det ibland är lite svårt att se skärmen när man ska kommentera andras bloggar. Någon är väldans intresserad av den lilla pilen som far fram på skärmen!


Annars kan man ju hjälpa "mamma" att klicka på musen...

Sedan kan jag säga att jag är en aningens förbannad! Det har börjat snöa så in i bengalo, jag som ska köra till staden... Hmmm... Kan man fjäska för vädergudarna?