söndag 2 september 2012

Mässa i Huskvarna och bajsvatten!

Så var det då äntligen dax för mässan som jag gått och väntat på. Att få gå runt där bland medium, tarot-kvinnor, healare, kristaller och stenar, vitaminer, örter och en massa annat som jag bara älskar är ju himmelriket för mig!

Först ut på bild är Marie (som inte vill vara med på bild) som pratar med Jörgen ifrån Tv. De har känt varandra sedan de var unga och oförståndiga (?) och nu hade de väl inte träffats på många år. Kärt återseende med andra ord.

Det fanns MASSOR att titta på men det jag gjorde var att testa detta, att rensa kroppen genom att fotbada!

Nu börjar skiten komma...

Det bubblar och fräser...

Fy fan, det luktar inte gott heller...

Nää, har någon bajsat i mitt vatten?

Usch vilken sörja... Detta är precis innan jag fick lyfta ur mina äckliga fötter ur baljan. En tjej fick sedan tvätta bort detta äckliga från fötterna på mig.


Sedan kändes allt så underbart, fötterna var så mjuka och jag blev så himla trött så jag hade kunnat somna på stället...

Lilla mamma testade detta oxå.

Medans mitt vatten var mer röd-brunt var hennes mer brun-grönt. Detta berodde på olika saker som jag faktiskt nu har glömt.

Ser ut som mamma har strumpor på sig men det är skiten som sitter kvar på fötterna, bläää!

När vi sedan åkte hem var vi alla så nöjda över denna dag, den var faktiskt underbar. Inte bara för att vi fick uppleva en massa utan för att vi fyra tjejer hade roligt ihop.