torsdag 17 mars 2011

Jag dånar!

Pappa kommer alltid klockan halv sex och går ut med min hund. Pappa gör något som jag tyvärr ALDRIG gör: han kollar på nyheterna.

"Vet du att det ska komma 10-15 cm snö i natt?" frågar han när vi sitter och pratar vid köksbordet.

"WHAT???" Nej, nej och åter nej... Solen som äntligen har lyckats ta bort lite snö... Du sol, du gjorde jobbet förgäves...

Jag är dock en optimist så jag tänker inte ropa "HEJ" förräns jag ser skiten vräka ner från skyn, så det så!

Lite sol på den bleka huden...

Idag har jag en vilodag. Nacken var inte på sitt bästa humör när jag vaknade... Tur då att man får ett sms från en kompis som vill komma på fika! Att dricka en kopp kaffe och snacka bort lite tid gör under. Min kompis hade sin hund i bilen så innan hon åkte hem så tog vi en liten sväng så de fick hälsa på varandra.

I somras när vi var i USA så var Gibson hos denna kompisen i två veckor. Roligt att se att de blir så glada när de ser varandra! Gibson blir sådär skuttig som en valp nästan! Skönt, då vet jag att Gibson mår bra... Det var så skönt med lite sol på den bleka huden... Solen gör nog underverk på både människor och djur!

Efter att Gibson fått lufta sig lite så var det Buddhas tur. Han spinner så fort selen åker på, han vet vad som väntar. Ute går han runt lite och nosar. Kommer det en fågel blir han genast vaksam, då måste man hålla koll! När han vill gå in brukar han sätta sig på mina fötter och titta upp lite bedjande. Då går vi in. Buddha går nästan "fot" hela vägen hem. Ser nog rätt roligt ut!

Nu ligger bägge djuren och snusar, jag tror jag ska göra detsamma!