onsdag 19 oktober 2011

Lite snopet...

Detta är ett litet, litet nystan med garn... De som har gjort beskrivningen tror att detta lilla, lilla nystan ska räcka till en ärm PLUS en krage. Hur puckad får man vara? Nu får jag köpa ett nystan till, tala om att bli en aningens snopen...

Vilken lättnad... Plus onödigt vetande eller nåt?

Kortisonet har hjälpt mig och jag är alldeles överlycklig! Inte för att det är borta men så mycket bättre idag efter att ha smort hela överkroppen igår. Det går ju dock åt en jäkla massa kräm och tuben med salva som fanns i affären är ynka-pytte-liten... Men, men... Bättre än inget, får väl köpa fler tuber helt enkelt.

Jag bor ju i ett litet samhälle i småland. Här bor väl ca 800 pers om man räknar de på landsbygden oxå. Alla känner alla och det är så jag gillar att leva. Vi har ju då en affär här, en lyx eftersom det inte finns någon liten affär i några av de andra små-samhällen härikring. Här säljer de bland annat varor från apoteket och ibland kan det vara en räddning. Att inte ha nässpray när man börjar bli förkyld är ju ett rent elände.

Jag har extra tur för jag bor i det som man kan kalla "centrum", här finns affär och lite längre bort en pizzeria. Ska man storhandla så åker man till en större stad. Detta samhälle ligger så vi har lika långt både till Eksjö och Nässjö, 1,5 mil ungefär. Ska jag bara handla mat så kan jag åka till Eksjö där Willys finns. Ska man däremot kolla på lite av varje så åker vi till Nässjö. Lite större utbud med Rusta och ÖB till exempel. Närmaste IKEA finns i Jönköping, dit är det 4-5 mil, där finns väl i stort sett ALLT!

Nu är det ju så att jag inte kan köra bil längre... Mina armar somnar så fort jag höjer dom och nacken är inte som den ska längre... Brukar hänga med mina föräldrar när de ska handla mat, ska jag bara handla mjölk går jag till affären. En sak som är till stor hjälp när man inte kan ta sig någonstans är internet. Jag handlar kläder, skor, kattmat, böcker, patroner till skrivaren, garn,  ja det mesta alltså.

Nu har jag delat med mig av mina shoppingvanor, lite onödigt vetande kanske... Hur shoppar du helst? Kroppsligt eller via internet? (Ja ni fattar va...)