måndag 6 december 2010

Förvirring?

Hoppas ni inte har blivit lika förvirrade som jag är nu när jag håller på att blippa hit och dit med mall-designen... Nu tror jag att jag känner mig nöjg faktiskt!

Nu jäklar!

Har ändrat mall, vad tycks?

Den satt hårt...

Tummen är det jag pratar om alltså... Efter att ha smörjt hela ändan med såpa plus skaffat en kofot så fick jag äntligen ur den jäveln!

Så nu har jag varit riktigt duktig och gjort nästan alla sakerna på "att-göra-listan". Jag tänker ge mig en belöning för detta... Jag får lägga mig i soffan och gossa in mig, det kallar jag belöning!

Fru Venus tyckte by the way att jag skulle ha en 200-meters löplina till vovven... Det hade ju varit bra iofs men vovven vägrar gå en meter utan sin matte... Han är 13 år, en stor schäferliknande vovve som borde vara en riktig tuffing, dock stämmer det inte ett skit... Han är nog den larvigaste hund som finns! Fast det vet ju inte andra! En del tar en omväg när Gibson kommer. De skulle bara veta att det är nog han som är räddast!

Ta tag i livet!

Då var det måndag igen... Jaha... Jag har varit duktig och skrivit julkorten till "Unes States" plus alla andra till "sverigelandet". Nu har jag egentligen massor att göra men jag liksom skjuter det framför mig (eller bakom?). Varför sitter tummen i röven så jäkla hårt ibland?

Idag hade de skottat härute så jag behövde minsann inte klaga på det. Dock så körde jag (med el-rulle alltså) in på en väg som var hur skumpig som helst. Inte bra kan jag säga... Till slut orkade jag inte hålla upp huvudet utan fick sitta och glo rätt ner i marken! Herregud... Det är sådana här tillfällen som gör att jag kommer ihåg hur jäkla dålig jag egentligen är... Fast jag är jäkligt bra på att förtränga detta ska ni veta!

Nä Renée, nu får du fan ta tag i ditt liv!