fredag 19 november 2010

Nu är min lille plutt 6 veckor...

Min lille, lille Buddha börjar bli en stor kisse, hela 6 veckor och halva tiden har alltså gått tills han får komma hem till oss! Jag längtar så efter denna lille gulleplutt... Söt som socker är han ju oxå så jag blir så sugen på att borra in näsan i pälsen på honom...

Denna lille plutt kanske kan få mig att "vakna"? Eller så kan vi sova tillsammans i soffan... Jo, så får det nog bli...


Äntligen fredag!

Idag är jag extra trött så vetskapen att det idag är fredag och jag har TVÅ sovmornar (kanske inte så långa som JAG vill men ändå...) framför mig... Jag är ju en trött själ som kräver mycket sömn helt enkelt... Igår satt jag rätt upp och ner och somnade vid matbordet (nu börjar jag bli som du Anette...) och vaknade med världens ryck av att pappa ringde på dörren.

Idag somnade jag på soffan och vaknade av att pappa ringde på dörren... Jag tänker varje dag att jag ska göra så himla mycket men nu är jag tröttare än tröttast så det blir inget gjort tyvärr... Dock så har jag faktiskt betalt för att göra ingenting så det är bara att ta det lugnt när kroppen vill och soffan kallar!

Denna kyla (eller är det hösten/vintern) mår jag inte bra av... I flera veckor nu har jag fått ta massor med extramediciner... Man bor ju på fel ställe på jordklotet tror jag! Kanske får ta det lugnt tills det är vår igen, eller?