lördag 13 februari 2010

Jag shoppar mig sjuk?

Ja man kan ju undra om det är därför som jag har lite ont i halsen och näsan... Men kanske var det dax ändå vem vet? har iallafall kommit hem från en trevlig shopping-tur ihop med Emmy och Marie. Gissa vart vi åkte? Jönköping och Lerdalaboden så klart!
Om man är galen i stick-grejer och har vägarna förbi Jönköping så kolla gärna in i denna affär. Dom har nästan ALLT! Sen har dom lite "tag-fem-för-hundra-klippet". Sådant gillar jag, det blir billigare då. Jag hade en lista från Anette som jag bockade av allt eftersom jag hittade grejerna. Sen skulle jag ju ha lite själv oxå. Det blev en kasse med raggsocksgarn (som alltid eller va då?). Jag hade kunnat åkt hem efter denna affär men Emmy ville till A6.

Väl där så blev det Mc Donalds och leksaksaffären. Emmy vart arg för det knappt fanns några bratz! Var tjurig ett tag men det gick över när vi kom till IKEA. Hon hade ju så himla ont i benen så hon fick skjuts av mig i rullen en bit. Jag köpte två fårskinn som jag har lagt i min soffa. Underbart att sitta på!

Nu är jag trött som fasen och skulle behöva en vecka på spa... Det får bli spa i soffan ;-)