lördag 27 mars 2010

En väldigt rolig men låååång dag...

Idag har mor, far, jag och Emmy varit i Jönköping. Syrran bor där och vi bestämde att eftersom ALLA i familjen fyller år tidigt på våren (plus att tre fyller jämt) så skulle vi äta på en fin restaurang. Syrran bor i mitten, vi i Anneberg och brorsan i Borås. Jag mådde naturligtvis inte bra alls när vi åkte, trots att jag tog mediciner innan. Höll nästan på att spy på vägen dit så jag bestämde att medans de andra skulle gå på stan så skulle Emmy och jag va och leka med kissen.

Här hänger Morris som en liten trasa!


Morris ville attackera mig när jag försökte vila bort min huvudvärk...

Brorsan fick en tavla med Homer Simson på av mig!Sen åt vi på en underbar restaurang som heter "En italienare, en grek". Pappa tog plankstek, Emmy pizza och vi andra souvlaki. Allt var hur gott som helst!


Jag lyckades att ta det absolut fulaste kortet någonsin på min pappa!


Vi blev till slut mätta hela högen men vi skippade kaffet i restaurangen för vi skulle ta kaffet hos syrran. Tårtan var oxå underbart god. Emmy lekte med Morris så mycket så även han blev trött till slut.

Emmy var Väldigt sugen på A6 så efteråt tog vi en liten sväng dit. Jag ville hitta lite vår-blommor. Senast jag hade tänkt köpa så var vädret inte passande (typ minus 10) men idag passade det bättre. Köpte det alla har; påsklijlor och sådana där fula stora violer (vad fan dom nu heter...)... Egentligen tycker jag dom är as-fula men det fanns inte så himla mycket att välja på... Lyser nog upp världen lite iallafall med lite gula blomster!