söndag 15 maj 2011

Fy fan vad jag är bra (ibland)!

Idag har tummen åkt ur! Fast egentligen skulle den ju ha åkt ur igår skrev jag ju... Igår vet jag inte vad som hände, jag liksom fastnade på olika ställen och kom ingenstans! Vissa dagar är bara sådana... Idag har det hänt massor fastän jag vaknade med huvudvärk... Tog två tabletter och väntade en stund... Sedan var batterierna fulladdade och Renée körde igång.

Började lite med att torka uppe på min garderob i hallen... Tala om en chock när man märker centimetertjockt lager med damm som borde tagits bort för länge sedan... Sedan bara fortsatte jag och hittade mer och mer damm. Rensade på hatthyllan, lade in vinterjackorna i klädkammaren. För att få in vinterjackorna där var jag så illa tvungen att röja undan lite för annars kunde jag ju inte nå fram till hängaren. Slängde då ut allt i hallen och höll på att slå ihjäl mig tio gånger för jag gick där mitt bland skiten.

Särade på skiten, skit åt höger, i soptunnan och annan skit åt vänster, åt Emmys rum där jag ställde allt som skulle till loppiset. Fick ihop till 4 kassar med loppisgrejer och då har jag bara skrapat lite på ytan... Så skönt att äntligen ha börjat på detta projekt... Om jag nu bara kunde behålla bägge tummarna uppe i luften och ta lite då och då så jag slipper få panik en vecka innan loppiset. Ska banne mig binda upp händerna i taket så det inte händer!