lördag 3 april 2010

Jag har tänkt...


Ser ni här hur jag har suttit och grunnat! Det började igår efter att jag hade satt in den där "award"-grejen. Efter det började jag grunna på om jag gjorde rätt? Vem ger man en award till? Tänk om någon kände sig bortglömd? Så gick mina tankar typ...

Jag hoppas att ingen kände sig bortglömd iallafall och jag kan säga att alla som läser min blogg eller alla bloggar som JAG läser är ju lika värda. Det är ju ingen av er som är mer värd än någon annan. Däremot kan man ju tycka om någon mer eller mindre men VI är ju alla lika värda ändå.

Nu kändes det bättre.

Denna dagen har gått åt till att äta och sova. På något sätt har jag blivit bebis igen! Nu fattas bara skiteriet men det gjorde jag nog oxå, kommer inte ihåg... Har en förlamande trötthet som ibland sköljer över mig och jag kan inte stå emot utan jag bara MÅSTE sova. Om jag inte lägger mig i soffan så går det ju över, efter ett tag så är jag pigg igen men just nu gör det inget att jag sover middag.

Har sådan ischias-värk oxå i mitt högerben. Eftersom det är nervsmärta så finns det inte så mycket att göra tyvärr. Jag kan nästan bli galen när det känns som om någon drog i mina senor inne i tårna med pincett! Det maler som stora jäkla kvarnhjul och det är nog därför som jag är så trött. Jag försöker att fokusera på något annat än på värken för då blir man galen!

Jag ska snart ner till Anette och se om jag kan lära henne lite "markera-kopiera-spara" på datorn. Bäst jag hjälper henne för annars lär hennes dator flyga rätt ut genom fönstret...Det är inte lätt när man är en levande kärnreaktor ;-)