lördag 23 juni 2012

Midsommar och "ny" balkong!

Midsommarafton blev en solig tillställning, som tur var för alla som var uppe i hembygdsgården och framför allt för alla som hjälper till och arrangerar det hela.

Det som dock gjorde mig ledsen och så förbannad är alla föräldrar som redan klockan tre kommer runda under fötterna med sina barn, usch och fy säger jag! Man måste faktiskt tänka sig lite för när man har barnen med sig!

Här är iallafall hembygdsgården på avstånd, det blommar och grönskar rejält på de svenska ängarna just nu.

Mitt i alltihopa stod en gammal traktor! 

På kvällen var vi nere hos Anette och gjorde käk, kyckling och klyftpotatis blev det! Jag tog inte en droppe sprit men ack så dålig jag var på morgonen... Värsta bakfyllan trots att jag inte gjort något alls! Detta beror på att jag har tagit mina sprutor på fler ställen nu och först mår jag alltid så himla dåligt... 

Ni som undrar över detta med mina sprutor, sök i bloggen! Jag har förklarat vad det är för något flera gånger så jag hoppas ni får fram det!

Igår kom mina föräldrar och hade en städ och fixar-dag hemma hos mig. Mamma tog ner mina gamla gardiner (som var helt ludna!) och bytte dom till fina somriga gardiner. Min käre far var ute på balkongen och gjorde det sista där ute. 


titta så fint det blev där ute:

Insynsskydd är uppsatta på bägge kortsidor och nät är uppsatt längs med hela långsidan.

En markis finnes att veva ner när solen kommer och jag kan lova att det gör att mitt vardagsrum inte längre är stekhett längre!


Idag är det dock inget vidare väder... Det blir nog regn tror jag men det är mysigt det oxå ibland. 
Vad katterna tyckte om deras nya uterum? Jodå, Tussan vart så superglad, slängde sig på betongen och rullade runt. Sen gick hon och mjauade hela tiden, som om hon var jätteglad! Buddha däremot var först lite avig mot detta nya, varför ska man gå ut där för?
Efter lockande med kattgodis så tog han mod till sig och vågade sig till slut ut. Allt ska ju kollas av kattnosen innan det godkänds men jag tror allt att bägge två godkände sitt nya sommarställe!

Varför det inte finns kort på kissarna när de kollade in balkongen första gången beror på att "någon" hade gjort slut på batteriet utan att ladda det... Det blir kort en annan gång!