lördag 1 oktober 2011

Städa, städa varje lördag...

Jag har ju städ på tisdagar i vanliga fall så varför städa idag? Och varför städa överhuvudtaget när man har hemtjänst? Jo, så här är det: de städar bara 2 rum och kök, alltså inte Emmys rum. Sådana är reglerna och där med basta...

Så imorse tog både Emmy och jag tjuren vid hornen och gav oss in i denna röra som väl kunde ha skapats av stormen Gudrun... Hur kan tjejer ha det så jäkla stökigt? Efter någon timme ungefär plus en näve smärtstillande så ser rummet ut som en dröm och luktar Ajax. Om det bara kunde vara för evigt! Dock så kommer det att vara fint i två veckor, imorgon ska hon leka i Solberga och dagen efter ska hon till sin pappa... Två veckor som jag kan ha dörren öppen alltså!

Vädret har varit helt underbart idag, har tagit tillfället i akt och varit ute en lång stund med Buddha. Han har ätit spindelväv runt hela huset medans jag har solat mig. Jag fattar inte varför min stolle till katt äter spindelväv, har ni varit med om detta innan? Jag förstår liksom inte varför...? Har han brist på spindel-vitamin?